Facebook Pixel
Vragen? Bel ons of stuur een app

PK International Sportswear

Tonen als Foto-tabel Lijst

6 producten

Desc

PK International Sportswear

PK International Sportswear is een Nederlands merk, opgericht in 2000. Al 20 jaar staat het merk voor kleurrijk, sportief, uitdagend en vooral leuk. Het is een merk waar u niet meer om heen kunt. Aandacht voor detail, geweldig pasvorm, modieuze en technische stoffen maken dit Nederlandse merk tot één van de toonaangevende hipste labels.

De collecties van PK International Sportswear

PK International Sportswear biedt twee collecties per jaar met jassen, fijne sweaters, T-shirts van technisch materiaal, stoere polo’s, rijbroeken met leuke prints en details en ook leuke sokken. Daarnaast biedt het Nederlandse merk PK International Sportswear een uitgebreide basiscollectie. Het merk is innovatief met een frisse look, stoere en zelfverzekerde ruitersportkleding voor iedereen.

Tweespan en PK International Sportwear

Als u een ruitersportartikel van PK International Sportswear vandaag bij Tweespan bestelt, dan versturen wij uw bestelling de volgende werkdag. Dit kan naar een adres in Nederland, maar ook naar een adres in het buitenland. Wij verzenden namelijk wereldwijd. Heeft u een vraag of wilt u persoonlijk advies over de artikelen van PK International Sportswear? Neem dan contact met ons op of kom langs bij ons in Boornbergum.