Facebook Pixel
Vragen? Bel ons of stuur een app

Sectolin

Tonen als Foto-tabel Lijst

3 producten

Desc

Sectolin

Als dierenliefhebber wilt u natuurlijk het beste voor uw paard. Een veilig en vertrouwde hygiënische leefomgeving waarin het dier centraal staat en een optimale verzorging is daarbij essentieel. Sectolin gelooft dat voorkomen beter is dan genezen. Mocht preventie niet genoeg zijn, dan biedt Sectolin een breed assortiment diergeneesmiddelen en gezondheidsproducten. Sectolin, een heel dierenleven lang!

Clippers en andere producten van Sectolin

Alle producten van Sectolin zijn bedacht en ontwikkeld met de gezondheid van uw paard in gedachten. De producten doen wat het beloofd en zijn makkelijk in gebruik. Zoals de Clipper SE-600 van Sectiolin. De SE 600 is een krachtige (120 watt) scheermachine voor het scheren van het gehele paard. De machine is voorzien van een 3 mm scheermes. Tevens wordt er een extra 3 mm scheermes in de koffer bijgeleverd. Verpakking: de scheermachine wordt geleverd inclusief een onderhoudskit, extra veerbladen en koolborstels. Snijsnelheid is 3000 omwentelingen per minuut.

Sectolin en Tweespan

Tweespan heeft een uitgebreid assortiment van het merk Sectolin. Als u een product vandaag online besteld, versturen wij deze de volgende werkdag. Heeft u nog een vraag over het product van Sectolin? Neem dan contact met ons op. Wilt u liever langskomen in Boornbergum? U bent van harte welkom, de koffie staat klaar.