Facebook Pixel
Vragen? Bel ons of stuur een app

Stubben

Tonen als Foto-tabel Lijst

8 producten

Desc

Stubben

Stübben is een familiebedrijf die al sinds 1894 ruiters en paarden over de hele wereld verbindt. Het familiebedrijf van de vijfde generatie, uit het hart van Europa, ontwikkelt producten die nieuwe normen stellen. Stübben biedt onder de selectie van materialen van de hoogste kwaliteit, productoplossing die top atletische prestaties mogelijk maken. Het welzijn van uw paard en u als ruiter zijn hierbij een basisvoorwaarde.

Borstels en andere producten van Stübben

Het familiebedrijf Stübben heeft een verscheidenheid aan ruitersportartikelen. Eén van deze producten is de Stübben Brush Horsehair. Deze hoge kwaliteit borstel is gemaakt met een houten handvat en een leren riem. De borstel van Stübben is gemaakt van natuurlijke paardenharen.

Tweespan en Stübben

Tweespan heeft een uitgebreid assortiment ruitersportartikelen van Stübben. Als u de producten online bij ons besteld, wordt deze de volgende werkdag verstuurd. Wist u dat wij wereldwijd bezorgen? Wilt u de producten toch liever eerst bekijken voordat u ze koopt? Kom dan langs in onze winkel in Boornbergum. U bent van harte welkom!