Facebook Pixel
Vragen? Bel ons of stuur een app

Wahl Scheermachines

Tonen als Foto-tabel Lijst

5 producten

Desc

Wahl Scheermachines

Wahl is expert op het gebied van scheermachines. Onder het merk Wahl en de bekende merken Moser en Lister brengt zij diverse modellen uit, die uiterst geschikt zijn voor het toiletteren en scheren van paarden. Deze machines blinken in het bijzonder uit in gebruiksgemak.

Professionele snoerloze scheermachine van Wahl / Moser

Bij Tweespan hebben wij een uitgebreid assortiment scheermachines van het merk Wahl. Eén van deze scheermachines is de Moser / Wahl Adelar 1854. Deze snoerloze tondeuse is zeer geschikt voor het toiletteren van benen en hoofd. De bijgeleverde accu’s zijn ieder goed voor circa 50 minuten scheertijd. De scheermachine van Wahl is voorzien van scherpe chromium precisie messen van gehard staal die aanzienlijk langer hun kracht behouden. Het heeft een comfortfunctie voor regelmatige en snelle reiniging van de snijkoppen.

Tweespan en Wahl

Het uitgebreide assortiment van Wahl kunt u terug vinden in onze webshop. Als u een artikel van Wahl vandaag besteld, versturen wij die de volgende werkdag. Wilt u de producten van Wahl liever eerst bekijken of wilt u persoonlijk advies? Kom dan gerust langs in onze winkel in Boornbergum. De koffie en onze specialist staan voor u klaar. Heeft een vraag over een artikel van Wahl? Neem dan contact met ons op. U kunt ons bellen en mailen, maar wij zijn ook te bereiken via WhatsApp.
.