Facebook Pixel
Vragen? Bel ons of stuur een app

Zilco

Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-12 van 17

Desc

Zilco

Het van origine Australische merk Zilco is producent van kunststof mentuigen, en bestaat al sinds 1962. De tuigen van Zilco zijn van absolute topkwaliteit en hebben als bijkomend voordeel dat ze onderhoudsarm en licht in gewicht zijn. De tuigen zijn in alle maten verkrijgbaar: shetlander, pony, cob, paard en extra grote paarden.

Zilco Tuigen: Oersterk, Degelijk en Comfortabel

Tweespan Ruitersport heeft een uitgebreide collectie van Zilco Tuigen en accessoires op voorraad. Zilco heeft diverse lijnen binnen het assortiment: zoals de Zilco Classic, de Zilco Elite, Zilco Brun en Zilco ZGB (George Bowman). Zilco tuigen zijn ook eenvoudig aan te passen naar bijvoorbeeld een tweespan, vierspan of tandem tuig. Alle onderdelen zijn los te verkrijgen, u kunt hierdoor zeer gemakkelijk veranderen en/of aanpassen.

Zilco en Tweespan

Als u een tuig van Zilco vandaag besteld, versturen wij het de volgende werkdag. Wilt u de tuigen van Zilco liever eerst bekijken? Kom dan langs in onze winkel in Boornbergum. Wij helpen u graag verder. Heeft u een andere vraag over de tuigen van Zilco, dan kunt u altijd contact opnemen.