Deel via Facebook Deel via Whatsapp Deel via e-mail

Mario fan Bokkum genomineerd voor KFPS paard van het jaar!!

MGPNGP Mario fan Bokkum

Mario is in eigendom van collega Sybren Minkema en Jolanda Schreuder. MGPNGP Mario fan Bokkum heeft afgelopen jaar zo enorm zijn best gedaan en bijna alles gewonnen wat er te winnen viel. We willen jullie vragen om op dit geweldige paard te stemmen!

Stemmen kan door de foto te liken (op de fb pagina van het KFPS) of een mail te sturen naar mail@kfps.nl. Onder de stemmers wordt een mooie KFPS jas verloot!


---------------------------------------------------------------------------------------------

Mario fan Bokkum is nominated for KFPS horse of the year!

Mario is owned bij colleque Sybren Minkema and his wife Jolanda Schreuder. MGPNGP Mario fan Bokkum has won pretty much everything the last couple of years, and he deserves it so much!!

Please vote for him by sendign an email to: mail@kfps.nl!

--------------------------------------------------------------------------------------------

KFPS Royal Friesian over Mario fan Bokkum:

Mario fan Bokkum (stbnaam Mario van de Poldersdijk)
Fokker: M.P.G. Gielen, Etten-Leur Eigenaar: S. Minkema en J.J. Schreuder, Frieschepalen
De zesjarige Mario fan Bokkum (Jasper 366), die als stamboeknaam Mario van de Poldersdijk heeft, liep zich het afgelopen jaar keer op keer in de schijnwerpers. En of het nu onder het zadel is of in tuig, Mario draait er zijn hoef niet voor om. Dit fenomenaal presterende sportpaard wist in beide disciplines meerdere titels in de wacht te slepen. Met Harmina Holwerda was hij begin dit jaar indoorkampioen van Friesland in de Z1 dressuur. Op de KNHS indoorkampioenschappen waren ze negende in de Z1. Op de outdoorkampioenschappen van Friesland behaalde Mario de reservetitel in de Z2. Op de Centrale Keuring werd Mario gehuldigd als winnaar van de Pavo Fryso Bokaal dressuuraanleg. Eind september schreef Mario het Alrako KFPS kampioenschap dressuur in de klasse Z2 op zijn naam en in oktober voegde hij daar het Europees kampioenschap zesjarige dressuurpaarden aan toe. De combinatie maakt tevens deel uit van het Mei Grand Prix Nei Grand Prix 2.0 project. In handen van Sybren Minkema maakte Mario deel uit van het kampioenstandem en klavertje drie. Met Jolanda Schreuder was Mario de winnaar van de Pavo Fryso Bokaal tuigaanleg bij de hengsten en ruinen. Absoluut een nominatie voor Paard van het Jaar 2018 waard!