Deel via Facebook Deel via Whatsapp Deel via e-mail

Tweespan Ruitersport is begonnen in 1994. Oprichtster Elzelien Renssen is inmiddels al 21 actief voor de ruitershop. Met haar passie voor paarden wil zij ook andere paardenliefhebbers helpen aan het beste materiaal. Zo is Elzelien begonnen met de inkoop en verkoop van de ruitersport artikelen voor het paard en voor de ruiter.

 

Zelf is Elzelien van jongs af aan in de ban van Friese paarden. Ze rijdt, fokt en onderhoudt 7 eigen paarden. Met haar jarenlange ervaring zet zij zich in voor andere ruiters. Zo heeft Elzelien in 1997 samen met Sybren het eigen Fryso zadel ontwikkeld, speciaal voor het Friese paard. Deze zadels passen perfect bij de bouw en bewegingen van het Friese paard. 

Tweespan Ruitersport staat voor persoonlijk contact. Dit begint vaak aan de telefoon. Wanneer u vragen heeft, of een afspraak wilt maken voor het passen of vullen van een zadel dan krijgt u Elzelien aan de telefoon. In de afgelopen 21 jaar heeft zij veel paardenliefhebbers ontmoet en gesproken, uit binnen- en buitenland. Het persoonlijk contact draagt bij aan de goede service van Tweespan. Bijvoorbeeld voor het plannen van een afspraak met Sybren Minkema.

Op paardenevents is het vaak één groot weerzien. Hier ontmoet Elzelien veel mensen die ze aan de telefoon gesproken heeft. Elzelien kijkt dan ook uit naar Indoor Drachten op 8, 9 en 10 januari en op de Hengstenkeuring op 14, 15 en 16 januari in het WTC Expo in Leeuwarden.

In de afgelopen 21 jaar zijn er veel klanten voorbij gekomen bij Tweespan Ruitersport. “Het is leuk dat wij inmiddels ook de kinderen van onze klanten uit de beginperiode kunnen helpen. Daarnaast is het erg leuk dat mensen die eerder minder actief zijn geworden met paardrijden, vanwege werk of gezin, nu weer actief worden.” De service bij Tweespan Ruitersport is niet veranderd. 

U kunt Elzelien bereiken via 0512-382075.