Deel via Facebook Deel via Whatsapp Deel via e-mail

Marian Raven is al meer dan 10 jaar actief voor Tweespan. Marian is gespecialiseerd in het op maat maken van zadels. Hiervoor is zij veel onderweg, want het op maat maken van de zadels doet Tweespan altijd op locatie.

MSFC opgeleid

Marian heeft een MSFC opleiding voor het passen van zadels. Daarna heeft zij in Engeland praktijk ervaring opgedaan bij een Master Saddler, om de kneepjes van het vak te leren. Inmiddels heeft Marian al ruim 12 jaar ervaring in het opvullen en aanpassen van zadels en alle in en outs die daar bij komen kijken.

Net als Elzelien en Sybren is Marian een echte paardenliefhebster. Zo is Marian Orun instructrice en maakte zij in het verleden deel uit van het ABFP test team op het Friesch paardencentrum in Drachten. Ook heeft Marian zelf een aantal KWPN paarden waar zij mee fokt, springt en dressuurt. Marian is dus een paardenvrouw in hart en nieren.

In de Peugeot Partner van Tweespan rijdt Marian door het hele land. Meer hierover kunt u lezen in onze blog over het aanpassen van uw zadel. Wanneer u een afspraak wilt maken voor een controle of het aanpassen van uw zadel kunt u contact opnemen met Tweespan 0512-382075