Facebook Pixel
Vragen? Bel ons of stuur een app

Anky

Tonen als Foto-tabel Lijst

19 producten

Desc

Anky

ANKY® Technical Casuals

ANKY® Technical Casuals werd in 1988 opgericht door Anky van Grunsven, de bekendste Nederlandse dressuuramazone, samen met haar partner Sjef Janssen. Ze hebben dit merk opgericht vanwege een tekort aan modieuze, comfortabele en kwalitatief hoogwaardige rijkleding en aanverwante ruitersportartikelen.

Vanuit de persoonlijke ervaring van Anky van Grunsven

De producten ANKY® zijn ontwikkeld vanuit de persoonlijke ervaringen van Anky en haar partner en coach Sjef Janssen. Zij vroegen zich of het niet mogelijk was om kleding en artikelen te ontwikkelen waarin ruiter en paard beter kunnen functioneren. Hierbij moest het gebruik van hoogwaardige technische materialen en stoffen centraal staan. ANKY® maakt kleding voor jeugdige en volwassen gebruikers binnen de paardensport. De laatste productinnovaties, high-tech materialen en fashion trends worden opgenomen in de collecties. ANKY® heeft een onmiskenbare en unieke signatuur. Expertise en ervaring zijn de basis van waaruit producten worden ontwikkeld.

ANKY® bij Tweespan

In de webshop van Tweespan kunt u een uitgebreide collectie van ANKY® terugvinden. Bestelt u op een werkdag voor 17:00 uur? Dan versturen wij uw pakketje de volgende werkdag (wereldwijd!). Wilt u liever uitgebreid persoonlijk advies? Kom dan langs in onze winkel in Boornbergum.