Facebook Pixel
Vragen? Bel ons of stuur een app

CJ Proline Scharf

Geen producten gevonden voor deze selectie.

CJ Proline Scharf

De allerbelangrijkste reden om een cap te dragen is natuurlijk veiligheid, maar daarnaast wilt u ook dat de cap past bij de rest van uw outfit en uiteraard lekker zit. Als u op zoek bent naar een goede cap is de juiste maat en pasvorm uitermate belangrijk. Tweespan Ruiterpsport helpt u hier graag bij. CJ Proline Scharf is een Deens merk die een functionele cap heeft verenigd met een zeer exclusief design. Als enige importeur in Nederland van de exclusieve caps van CJ Proline Scharf, helpen wij u graag! 

De caps van CJ Proline Scharf naar wens samen stellen

De caps van CJ Proline Scharf zijn goedgekeurd volgens de CE en SEI keurmerken en zijn voorzien van een YKK gesp en 3M Schotchlite reflecterende bies. De uitneembare voering is uitgevoerd met Coolmax materiaal wat zeer goed zweet transporteert. De CJ Proline Scharf caps kunnen naar wens samengesteld worden.

Tweespan en CJ Proline Scharf

In de webshop van Tweespan hebben wij een uitgebreid assortiment caps van CJ Proline Scharf. Wilt u de producten van CJ Proline Scharf eerst graag bekijken of heeft u behoefte aan persoonlijk advies? Kom dan langs in onze winkel in Boornbergum. Wij helpen u graag in onze winkel. Heeft u alleen een vraag over de producten van CJ Proline Scharf? Neem dan hier contact op met Tweespan.