Facebook Pixel
Vragen? Bel ons of stuur een app

Mane 'n Tail

Tonen als Foto-tabel Lijst

7 producten

Desc

Mane 'n Tail

Mane ’n Tail

Mane ’n Tail is hét merk voor haarverzorgingsmiddelen voor langer, sterker, voller en dikker haar voor paarden. Het is allemaal begonnen bij de paardenboerderij van familie Katzev. De familie ontwikkelde de Mane ’n Tail shampoo en conditioner voor paarden met lange golvende manen en staarten. Een leuk detail is dat de ruiters de shampoo en conditioner ook zelf begonnen te gebruiken voor hun eigen haar. Het duurde niet lang voordat de shampoo door iedere paardeneigenaar werd gebruikt!

Van shampoo tot woundcream

Bij Tweespan kunt u terecht voor verschillende producten van Mane ’n Tail. Zo zijn er verschillende shampoos en conditioner te krijgen bij ons, maar zijn er ook andere producten te krijgen, namelijk: Detangler ’n Shine, Medicated Wound Cream of de Spray ’n Braid. Is er een product die u nog mist bij Tweespan? Neem dan contact met ons op.

Tweespan en Mane ’n Tail

Als u een product van Mane ’n Tail op een werkdag voor 17:00 uur besteld, dan versturen wij uw pakketje de volgende dag (wereldwijd!). Wilt u liever de producten bekijken en persoonlijk advies? Kom dan langs in onze ruitersportwinkel in Boornbergum. Wij helpen u graag verder!